Frissítés

Alapítványunk honlapját 2011 nyarán hoztuk létre, azóta sok verziófirissítésen átesett, de most már ideje új platformra költöztetünk a tartalmakat, ezért minden támogatónktól, kliensünktől és partnerünktől türelmet kérünk. Várhatóan 2022. év végén lesz kész az új honlapunk.

  Türelmüket köszönjük!

  kuratórium

  Pályázatírás

  Alapítványunk a pályázatok megírásában a megvalósítás monitorozásában és a beszámoló elkészítésében nyújt konkrét segítséget kizárólag a számviteli feladatok ellátására szerződött szervezeteknek.

  Alapítványunk pályázatokról szóló általános tájékoztatói, előadásai mindenki számára látogathatók!

  Számviteli feladatok

  Alapítványunk számviteli szolgáltatásainak kapacitása véges, ezért jelenleg nem tudunk további szervezetekkel szerződni. Amennyiben szervezeti vezetőnek, könyvelőnek vagy a szervezetnél pénzügyekkel foglalkozó munkatársnak, önkéntesnek, segítőnek konklrét kérdéseio vannak, alapítványunk tárítésmentesen megválaszolja azokat az impresszumban lévő telefonos vagy elektronikus elérhetőségeinken.

  Vélemény

  Amennyiben számviteli kérdésekben szeretne kérdést feltenni, az impresszumban lévő e-mail címre tud írni, ha szeretné véleményeztetni éves beszámolóját, azt most nem tudja közvetlenül feltölteni számunkra, de az e-mail címünkre el tudja elküldeni pdf, enyk vagy xml formátumban. Alapítványunk véletlenszerűen is választ ki szervezeteket a https://birosag.hu/civil-szervezetek-nevjegyzeke oldalról a Sopron Járás területéről és véleményezi beszámolójukat.

  Előadások

  Amennyiben szeretne részt venni civil szervezetek vezetői, számviteli munkatársai, könyvelői számára szervezett előadásokon, azok várhatóan 2022. őszén kerülnek meghirdetésre, de idén várhatóan csak Sopronban és regisztráció, illetve jelképes részvélteli díj befizetése (kb. 500.-Ft/fő) mellett.

  Címkék