-

Beállítások

Kategória: Szolgáltatásaink
Írta: Webmester
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Szolgáltatásainkról

Kategória: Szolgáltatásaink
Írta: Webmester
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Alapítványunk közhasznú jogállású non-profit civil szervezet így szolgáltatásai a létesítő okirata szerint minden (politika mentes) civil szervezet számára hozzáférhetőek. Nem szolgáltatunk forprofit cégeknek, vállalkozásoknak, munkaadói és munkavállalói érdekképviseleteknek, egyházaknak, társasházaknak, illetve pártoknak.

Munkatársaink, önkéntes segítőink és együttműködőink a civil szervezetek életét, a hatályos jogszabályokat jól ismerő és gyakorlattal bíró személyek, akik szabadidejükben végzik munkájukat az alapítványnál. Ebből adódóan díjaink a piaci árnál jóval alacsonyabbak. Tekintettel arra, hogy a kommunikációs, irodai és infrastrukturális költségeinket ki kell gazdálkodnunk a befizetett díjakból, egyes szolgáltatásokért térítési díjat számítunk fel, melyet a megkötött szerződés alapján számlázunk.

A szolgáltatásaink díjait úgy állapítottuk meg, hogy egyrészről arányban legyenek a szervezet forrásaival (egy ezrelék), illetve az elvégzett munkával (adatrögzítés, adatszolgáltatások, bevallások stb.).

Kérjük kérdése esetén keresse meg kuratóriumunk tagjait vagy közvetlenül olyan civil szervezetet, melyek már igénybe veszik szolgáltatásainkat.